Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс «Сорт i теруар»

Школа сомельє

"Майстер-клас"

Винна академія України

 

         

Шановні винороби!

Відбудеться

22 березня 2025 року

м. Київ,

Х-й Всеукраїнський Дегустаційний конкурс

"СОРТ і ТЕРУАР.

Мікровиноробство. "

 

Шановні винороби!

22 березня 2025 року в м. Києві

відбудеться

Х-й  Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс 

«Сорт і теруар. Мікровиноробство»

Організатори Конкурсу:  Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє

Асоціація кавістів України

Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас» (працює з 2000 р.).

ТМ «Український Дім вина».

 

Інформаційні Партнери : журнал «Київ дипломатичний», медіагрупа “Технологіі та інновації”.

Пропонуємо Вам взяти  участь в даному Конкурсі, що дасть можливість презентувати свої вина (тихі, ігристі) та інші напої, порівняти їх з винами своїх колег, зрозуміти на що звернути увагу, враховуючи місце вина в рейтингу Конкурсу, отримати сильну інформаційну підтримку і рекламу свого вина через наших Інформаційних Партнерів. Також в Конкурсі беруть участь винні дистиляти та інші міцні напої.

Задачі  Конкурсу  -  підтвердження впливу теруару на характер вин та напоїв України, визначення кращих вин та дистилятів в своїх  номінаціях шляхом професійної  «сліпої» дегустації, підкреслення важливої ролі мікровиноробства України сьогодні.

                                                 Конкурс буде проходити з метою:

  1. Оцінки сортових вин мікровиноробів України за 100-бальною системою OIV.
  2. Оцінка винних дистилятів, міцних напоїв та визначення «Абсолютного Переможця».
  3. Визначення «Абсолютного Переможця Конкурсу» (краще вино за загальним балом від журі).
  4. Визначення «Переможців номінацій Конкурсу» .

 

Вина «Абсолютного Переможця Конкурсу», «Кращий дистилят» і «Переможці номінацій Конкурсу» будуть презентовані в листопаді 2025 р. в готелі «InterContinental» (м. Київ) на

 Х Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.

https://wines.org.ua/video-prezentacii/

https://wines.org.ua/vseukrainskij-degustacijnij-konkurs-sort-ta-terruar/

 

В  журі Конкурсу війдуть  представники  Учасників, кращі сомельє та кавісти України, спеціалісти галузі , представники ЗМІ, зарубіжні колеги.

 

Президент   журі  Конкурсу – доктор Рікардо Ф. Нуньєс.

Акцентуємо Вашу увагу, що  Дегустаційний конкурс «Сорт і теруар» в такому форматі буде проходити  в Україні вже  10-й раз. Детальніше на сайті :  www.wines.org.ua

 

Саме такий оригінальний і високо професійний формат проведення Конкурсу був вперше організований в 2015 р. та є єдиний в Україні – оцінюються вина та дистиляти тільки  від малих виробників (крафтове виробництво), кожен учасник може стати членом журі, поспілкуватися з професіоналами галузі, побачити результати дегустації в підсумкових таблицях журі відразу після підведення підсумків дегустації, отримати Диплом з бальною оцінкою від журі.        

VIII-й Всеукраїнський Дегустаційний конкурс

"СОРТ і ТЕРРУАР.

Мікровиноробство."

Шановні винороби!
23 березня 2024 року в м. Києві
відбудеться
VIІІ-й Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс
«Сорт і теруар. Мікровиноробство»

Організатори Конкурсу:
Всеукраїнськаасоціація виноробів і сомельє
Асоціація кавістів України
Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас» (з 2000 р.).
ТМ «Український Дім вина».

Інформаційні Партнери : журнал «Київ дипломатичний», медіагрупа “Технологіі та інновації”.
Пропонуємо Вам взяти участь в даному Конкурсі, що дасть можливість презентувати свої вина, порівняти їх з винами своїх колег, зрозуміти, на що звернути увагу, враховуючи місце вина в рейтингу Конкурсу, отримати сильну інформаційну підтримку і рекламу свого вина через наших Інформаційних Партнерів. Також в Конкурсі беруть участь винні дистиляти та інші міцні напої.
Задачі Конкурсу - підтвердження впливу теруару на характер вин та напоїв України, визначення кращих вин та дистилятів в своїх номінаціях шляхом професійної «сліпої» дегустації, підкреслення важливої ролі мікровиноробства України сьогодні.
Конкурс буде проходити з метою:
1. Оцінки сортових вин мікровиноробів України за 100-бальною системою OIV.
2. Оцінка винних дистилятів, міцних напоїв та визначення«Абсолютного Переможця».
3. Визначення «Абсолютного Переможця Конкурсу» (краще вино за загальним балом віджурі).
4. Визначення «Переможців номінацій Конкурсу» .

Вина «Абсолютного Переможця Конкурсу», «Кращий дистилят» і «Переможці номінацій Конкурсу» будуть презентовані в листопаді 2024р. в готелі «InterContinental» (м. Київ) на
ІХ Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?rubrique42
https://wines.org.ua/klub-ekspertov/
https://wines.org.ua/video-prezentacii/
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?rubrique112http://www.sommelier.in.ua/spip.php?article805

В журі Конкурсу війдуть представники Учасників, кращі сомельє та кавісти України, спеціалісти галузі , представники ЗМІ, зарубіжні колеги.

Президент журі Конкурсу – доктор Рікардо Ф. Нуньєс.
Акцентуємо Вашу увагу, що Дегустаційний конкурс«Сорті теруар» в такому форматі буде проходити в Україні вже 8-й раз. Детальніше на наших сайтах:
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?rubrique112http://sommelier.in.ua/spip.php?article735
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?article723

Саме такий оригінальний і високо професійний формат проведення Конкурсу був вперше організований в 2015 р. та є єдиний в Україні – оцінюються вина та дистиляти тільки від малих виробників (крафтове виробництво), кожен учасник може стати членом журі, поспілкуватися з професіоналами галузі, побачити результати дегустації в підсумкових таблицях журі відразу після підведення підсумків дегустації.

НАШІ ПАРТНЕРИ:

Організатори конкурсу


Всеукраїнська асоціація Виноробів та Сомельє

Асоціація Кавістів України

Перша в Україні школа Сомельє "Майстер-клас"
(заснована в 2000 р.)

ФОТОРЕПОРТАЖ

ПРО МИНУЛУ ПОДІЇ