Школа сомельє
"Майстер-клас"
Винна академія України
Шановні винороби!
Відбудеться
22 березня 2025 року
м. Київ,
Х-й Всеукраїнський Дегустаційний конкурс
"СОРТ і ТЕРУАР.
Мікровиноробство. "
Шановні винороби!
22 березня 2025 року в м. Києві
відбудеться
Х-й Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс
«Сорт і теруар. Мікровиноробство»
Організатори Конкурсу: Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє
Асоціація кавістів України
Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас» (працює з 2000 р.).
ТМ «Український Дім вина».
Інформаційні Партнери : журнал «Київ дипломатичний», медіагрупа “Технологіі та інновації”.
Пропонуємо Вам взяти участь в даному Конкурсі, що дасть можливість презентувати свої вина (тихі, ігристі) та інші напої, порівняти їх з винами своїх колег, зрозуміти на що звернути увагу, враховуючи місце вина в рейтингу Конкурсу, отримати сильну інформаційну підтримку і рекламу свого вина через наших Інформаційних Партнерів. Також в Конкурсі беруть участь винні дистиляти та інші міцні напої.
Задачі Конкурсу - підтвердження впливу теруару на характер вин та напоїв України, визначення кращих вин та дистилятів в своїх номінаціях шляхом професійної «сліпої» дегустації, підкреслення важливої ролі мікровиноробства України сьогодні.
Конкурс буде проходити з метою:
- Оцінки сортових вин мікровиноробів України за 100-бальною системою OIV.
- Оцінка винних дистилятів, міцних напоїв та визначення «Абсолютного Переможця».
- Визначення «Абсолютного Переможця Конкурсу» (краще вино за загальним балом від журі).
- Визначення «Переможців номінацій Конкурсу» .
Вина «Абсолютного Переможця Конкурсу», «Кращий дистилят» і «Переможці номінацій Конкурсу» будуть презентовані в листопаді 2025 р. в готелі «InterContinental» (м. Київ) на
Х Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.
https://wines.org.ua/video-prezentacii/
https://wines.org.ua/vseukrainskij-degustacijnij-konkurs-sort-ta-terruar/
В журі Конкурсу війдуть представники Учасників, кращі сомельє та кавісти України, спеціалісти галузі , представники ЗМІ, зарубіжні колеги.
Президент журі Конкурсу – доктор Рікардо Ф. Нуньєс.
Акцентуємо Вашу увагу, що Дегустаційний конкурс «Сорт і теруар» в такому форматі буде проходити в Україні вже 10-й раз. Детальніше на сайті : www.wines.org.ua
Саме такий оригінальний і високо професійний формат проведення Конкурсу був вперше організований в 2015 р. та є єдиний в Україні – оцінюються вина та дистиляти тільки від малих виробників (крафтове виробництво), кожен учасник може стати членом журі, поспілкуватися з професіоналами галузі, побачити результати дегустації в підсумкових таблицях журі відразу після підведення підсумків дегустації, отримати Диплом з бальною оцінкою від журі.
Шановні винороби!
23 березня 2024 року в м. Києві
відбудеться
VIІІ-й Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс
«Сорт і теруар. Мікровиноробство»
Організатори Конкурсу:
Всеукраїнськаасоціація виноробів і сомельє
Асоціація кавістів України
Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас» (з 2000 р.).
ТМ «Український Дім вина».
Інформаційні Партнери : журнал «Київ дипломатичний», медіагрупа “Технологіі та інновації”.
Пропонуємо Вам взяти участь в даному Конкурсі, що дасть можливість презентувати свої вина, порівняти їх з винами своїх колег, зрозуміти, на що звернути увагу, враховуючи місце вина в рейтингу Конкурсу, отримати сильну інформаційну підтримку і рекламу свого вина через наших Інформаційних Партнерів. Також в Конкурсі беруть участь винні дистиляти та інші міцні напої.
Задачі Конкурсу - підтвердження впливу теруару на характер вин та напоїв України, визначення кращих вин та дистилятів в своїх номінаціях шляхом професійної «сліпої» дегустації, підкреслення важливої ролі мікровиноробства України сьогодні.
Конкурс буде проходити з метою:
1. Оцінки сортових вин мікровиноробів України за 100-бальною системою OIV.
2. Оцінка винних дистилятів, міцних напоїв та визначення«Абсолютного Переможця».
3. Визначення «Абсолютного Переможця Конкурсу» (краще вино за загальним балом віджурі).
4. Визначення «Переможців номінацій Конкурсу» .
Вина «Абсолютного Переможця Конкурсу», «Кращий дистилят» і «Переможці номінацій Конкурсу» будуть презентовані в листопаді 2024р. в готелі «InterContinental» (м. Київ) на
ІХ Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?rubrique42
https://wines.org.ua/klub-ekspertov/
https://wines.org.ua/video-prezentacii/
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?rubrique112http://www.sommelier.in.ua/spip.php?article805
В журі Конкурсу війдуть представники Учасників, кращі сомельє та кавісти України, спеціалісти галузі , представники ЗМІ, зарубіжні колеги.
Президент журі Конкурсу – доктор Рікардо Ф. Нуньєс.
Акцентуємо Вашу увагу, що Дегустаційний конкурс«Сорті теруар» в такому форматі буде проходити в Україні вже 8-й раз. Детальніше на наших сайтах:
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?rubrique112http://sommelier.in.ua/spip.php?article735
http://www.sommelier.in.ua/spip.php?article723
Саме такий оригінальний і високо професійний формат проведення Конкурсу був вперше організований в 2015 р. та є єдиний в Україні – оцінюються вина та дистиляти тільки від малих виробників (крафтове виробництво), кожен учасник може стати членом журі, поспілкуватися з професіоналами галузі, побачити результати дегустації в підсумкових таблицях журі відразу після підведення підсумків дегустації.
НАШІ ПАРТНЕРИ:
Організатори конкурсу
Всеукраїнська асоціація Виноробів та Сомельє
Асоціація Кавістів України