Наші здійснені проекти:
1. Відкриття Першої в Україні Школи сомельє - 2000р.
2.Перший Винний Бал у м. Києві - 2000р.
3. Перший Міжнародний фестиваль вина «Винофест», м.Київ, Будинок кіно – 2002р.
4. Перший Всеукраїнський Конкурс сомельє – 2002 р.
5. Перший Еногастрономічний конкурс «Вино-страва» - 2002р.
6. Перший Всеукраїнський Конкурс баріста та барледі – 2002 р.
7. Міжнародні фестивалі вина «Винофест» - 2002-2005р. м.Київ, м.Ялта.
8. Перші Винні тури Україною, їх розробка -2007 р.
9. Винні тури виноробними регіонами світу - з 2003р.
10. Перший в Україні підручник українського автора за спеціальністю «сомелля» - книга «Саме собі сомельє» - 2007р.
11. Створення першого Винного клубу «САМ СЕБЕ Сомельє» - 2008 р.
12. Щорічні Всеукраїнські конкурси сомельє -2002-2018р.
13. Перший Всеукраїнський конкурс кавістів – 2016р.
14. Перший Всеукраїнський конкурс «Сорт та Терруар» - 2015р.
15. Створення «Винної Академії України» - 2016р.
16. Перший Міжнародний форум виноробів та сомельє-2015р.
17. Виведення на винний ринок України понад 15 ТМ- з 2001 р.
18. Проведення регулярних виїзних навчальних тренінгів – з 2003 р.
19. Заснування Асоціації кавістів України (січень, 2021 р.)
20. Організація та проведення щорічного Дегустаційного Конкурсу "Сорт та терруар" (з 2015 р.)
21. Організація та проведення науково-практичного семінару "Виноробство Київської області" (грудень, 2021 р.)
22. Підписання Меморандуму зі співпраці з профільними асоціаціями виноробів України (грудень, 2021 р.)
23. Підписання Меморандуму щодо співпраці з Міністерством аграрної політики України (грудень, 2021 р.)
24. Проведення масштабної дегустації вин України у Міністерстві аграрної політики України (грудень, 2021 р.).
25. 2023 р.- заснований щорічний Дегустаційний конкурс " Кращий дегустатор України"
26. 2023 р.- засновано проведення щорічного Фестивалю " День виноградаря та винороба України" та Свята " Українське молоде"
27. 2023 р.- заснована перша в Україні Кафедра енотехнологій та сервісу в готельно- ресторанному сегменті при Академія праці і соціальних відносин
28. 2024 р. - проведення першого професійного заходу - " День Одеського Чорного" разом з ННЦ "ІВіВ ім В Є Таїрова"
29. 2025 р. - разом з Академія праці, соціальних відносин і туризму розробка стандартів професії сомельє.
30. 2023 р.- заснований щорічний Дегустаційний конкурс " Кращий дегустатор України"
31. 2023 р.- засновано проведення щорічного Фестивалю " День виноградаря та винороба України" та Свята " Українське молоде"
32. 2023 р.- заснована перша в Україні Кафедра енотехнологій та сервісу в готельно- ресторанному сегменті при Академія праці і соціальних відносин
33. 2024 р. - проведення першого професійного заходу - " День Одеського Чорного" разом з ННЦ "ІВіВ ім В Є Таїрова"
34. 2025 р. - разом з Академія праці, соціальних відносин і туризму розробка стандартів професії сомельє.
Є ще багато планів та проектів, які чекають Перемоги!