Курс сомельє м.Одеса
вул Сонячна 5 ,
Ресторан "Акварель"
VIP зал початок 10-00 до 18 -00
Якщо Ви хочете змінити життя на краще,
запрошуємо Вас на 8-ми денний курс-тренінг.
Повідомте про своє рішення.
У групі не більше 10 осіб.
11 березня 2025 р.
"Тільки на наших тренінгах Ви можете отримати
всю інформацію про винах і міцному алкоголі"
Якщо Ви хочете змінити життя на краще,
запрошуємо Вас на 8-денний курс-тренінг.
Повідомте про своє рішення.
У групі не більше 10 осіб.
Програма тренінгів для персоналу ресторанів, винних бутіків, винних компаній, дистриб'юторів напоїв
Виїзне навчання до Одеси від «Винної Академії України» ( Школи сомілля компанії "Майстер-клас")
Час проведення: 11 березня 2025 р.
1 день - Вино. Загальна світова класифікація за якістю, сортами, типами. Технологія виробництва сухих, напівсухих, напівсолодких, міцних, десертних вин. Технологія виробництва ігристого та шампанського. світу.
2 день - Виноробство Франції. Класифікація вин (стара та нова). Поняття «терруару».
Виноробні регіони, сорти винограду, відомі та «великі» вина. Особливі технології виробництва.
3 день - Італія. Класифікація вин. Читання етикетки. Виноробні регіони, сорти винограду, відомі та «великі» вина. Особливі технології виробництва.
4 день - Іспанія. Класифікація вин. Читання етикетки. Виноробні регіони, сорти винограду, відомі та «великі» вина. Особливі технології виробництва.
5 день - Нове Світло (Чилі, Аргентина, США, ПАР, Австралія (Нова Зеландія). Особливості виробництва вин, вплив клімату. Основні сорти винограду, класифікація вин у країнах. Відмінність стилю таких вин від вин Старого Світу.
6 день - Міцні напої світу. Віскі, коньяк та бренді, ром, текіла, граппа, джин. Особливості виробництва, подачі та споживання.
7 день - Сирний курс. Дегустація найкращих світових сирів, підбір поєднань із винами.
8 день - Підсумковий залік. Вручення Сертифікату Винної Академії України "LEVEL 3".
- 1 день – Сортові вина світу.
- 2 день – Франція (по регіонах).
- 3 день – Італія (по регіонах).
- 4 день – Іспанія (по регіонах).
- 5 день – Нове Світло (по країнах).
- 6 день - Міцні напої (віскі шотландський - солодовий та бленд, віскі ірландський, бурбон, коньяк, бренді).
- 7 день - Дегустація найкращих сирів світу у поєднанні з винами. Теорія, відео-, технологія виробництва сирів.