4 травня 2024 р. | Курс сомельє, м. Одеса

Школа сомельє

"Майстер-клас"

Винна академія України

 

 

Курс сомельє м.Одеса

вул Сонячна 5 ,

Ресторан "Акварель"

VIP зал початок 10-00 до 18 -00

 

Якщо Ви хочете змінити життя на краще,

запрошуємо Вас на 8-ми денний курс-тренінг.

Повідомте про своє рішення.

У групі не більше 10 осіб.

4 травня 2024 р.

"Тільки на наших тренінгах Ви можете отримати

всю інформацію про винах і міцному алкоголі"  

Якщо Ви хочете змінити життя на краще,

запрошуємо Вас на 8-денний курс-тренінг.

Повідомте про своє рішення.

У групі не більше 10 осіб.

 

Програма тренінгів для персоналу ресторанів, винних бутіків, винних компаній, дистриб'юторів напоїв

 Виїзне навчання до Одеси від «Винної Академії України»  ( Школи  сомілля компанії "Майстер-клас")

Час проведення:  4 травня 2024 р.

 www.sommelier.in.ua

1 день - Вино. Загальна світова класифікація за якістю, сортами, типами. Технологія виробництва сухих, напівсухих, напівсолодких, міцних, десертних вин. Технологія виробництва ігристого та шампанського. світу.

2 день - Виноробство Франції. Класифікація вин (стара та нова). Поняття «терруару».

Виноробні регіони, сорти винограду, відомі та «великі» вина. Особливі технології виробництва.

3 день - Італія. Класифікація вин. Читання етикетки. Виноробні регіони, сорти винограду, відомі та «великі» вина. Особливі технології виробництва.

4 день - Іспанія. Класифікація вин. Читання етикетки. Виноробні регіони, сорти винограду, відомі та «великі» вина. Особливі технології виробництва.

5 день - Нове Світло (Чилі, Аргентина, США, ПАР, Австралія (Нова Зеландія). Особливості виробництва вин, вплив клімату. Основні сорти винограду, класифікація вин у країнах. Відмінність стилю таких вин від вин Старого Світу.

6 день - Міцні напої світу. Віскі, коньяк та бренді, ром, текіла, граппа, джин. Особливості виробництва, подачі та споживання.

7 день - Сирний курс. Дегустація найкращих світових сирів, підбір поєднань із винами.

8 день Підсумковий залік. Вручення Сертифікату Винної Академії України "LEVEL 3".

Дегустації – 3 і більше зразків вина кожне заняття:

- 1 день – Сортові вина світу.

- 2 день – Франція (по регіонах).

- 3 день – Італія (по регіонах).

- 4 день – Іспанія (по регіонах).

- 5 день – Нове Світло (по країнах).

- 6 день - Міцні напої (віскі шотландський - солодовий та бленд, віскі ірландський, бурбон, коньяк, бренді).

- 7 день - Дегустація найкращих сирів світу у поєднанні з винами. Теорія, відео-, технологія виробництва сирів.

 

ЗАПОЛНІТЬ ЗАЯВКУ

і отримайте запрошення на КОНКУРС Сомельє.

Продегустуйте багато нових вин та продуктів.

ФОТОРЕПОРТАЖ КУРСУ